5 способів заробити на 3D-принтері
Saturday, Dec 15, 2018
12:30 till 17:00
UTC
Add to calendar:
місто Кривий Ріг
This event is open to:
UsersMembersCustomersPartnersEveryone
Request disability accommodations and access info
Free Event
Share
Subscribe
Masterclass

5 способів заробити на 3D-принтері

Sponsored by LivaRava

Event Details:

  • Ніколи не чули про 3D-принтери та бажаєте дізнатися що це таке?
  • Хочете дізнатися про те, як сьогодні використовуються ці технології?
  • Обираєте який 3D-принтер придбати для ваших потреб?
  • Бажаєте знайти однодумців, з якими можна обмінюватися знанням та досвідом?
  • Хочете дізнатися які обсяги ринку 3D-друку в Україні та в світі?
  • Замислюєтеся над тим щоб розпочати бізнес в цій ніші та яку бізнес-модель обрати?

Тоді ця подія саме для вас!

Ми ретельно підготувалися, щоб вам було не тільки цікаво та корисно але й весело!

Ви дізнаєтеся про те, коли з’явилися перші 3D-принтери та як вони розвивалися. Що на сьогодні це вже ціла індустрія, на якій можна заробляти. 3D-друк вже розповсюдився в різні галузі нашого життя.

Якщо ви в пошуках 3D-принтеру, то ми разом розберемося в тому, які 3D-принтери існують та як підібрати саме той пристрій, який допоможе вирішувати ваші задачі.

Ми також проаналізуємо які обсяги ринку на сьогодні в Україні та світі. Які існують бізнес-моделі, та яка підходить саме для вас і чи варто розпочинати бізнес вже сьогодні.

Ну і звичайно ви зможете познайомитися із своїми однодумцями, з якими надалі ви зможете обмінюватися знанням та досвідом.

Ви не тільки отримаєте массу задоволення та емоційно-інформаційний екстаз але й приємний сувенір на пам’ять!

Участь у події платна та потребує попередньої реєстрації.

Розклад

  • 14:30 початок реєстрації учасників
  • 15:30 відкриття семінару, початок доповідей
  • 16:30 кава-брейк
  • 17:00 початок панелі дискусійної
  • 18:00 закриття семінару
  • 20:00 afterparty

Партнери

Хочете дізнатися ще більше?!

Уявіть собі великий мега-мозок, де постійно оновлюється найсвіжіша та найактуальніша інформація та структурується в базу знань. Таке вже існує, і має свою назву — нейронет від LivaRava!

Для того, щоб завжди тримати себе в інформаційному тонусі, та отримувати найсвіжіші дайджести по темі 3D-принтерів — підписуйтеся на нейрони вже зараз:

Нейрон — це сторінка-спільнота, де ви зможете дізнатися багато цікавого з вашої тематики та знайти однодумців для подальшого спілкування. При підписці на нейрон ви будете моментально отримувати сповіщення як тільки будуть створені нові аксони. Прям як в живому мозку людини!

LivaRava — це платформа для управління та поширення знань, де ви можете швидко та легко систематизувати свої знання та створити справжню базу знань для персонального та колективного використання.

Після події всю систематизовану та структуровану інформацію можна буде придбати на платформі LivaRava із знижкою в 50%.

І це ще не все!

Ви маєте можливість заробити два квитка вартістю в ₴500 та додатковий грошовий приз ₴500 виконавши наступні умови конкурсу:

Та людина, що буде найбільш корисною та цінною з точки зору пошуку та систематизації інформації отримає грошову компенсацію за квиток на подію для себе та квиток для друга (еквівалент ₴500) та отримає додатковий грошовий приз в ₴500.

Наші партнери

LivaRava Community — спільнота людей, що на сьогодні налічує більше тисячі учасників по всій Україні та за її межами. Що утворилася на базі першого українського хакерспейсу в Києві. Ці люди зараз працюють в провідних компаніях світу такі як Facebook, Google, Uber, Adobe, а також створили стартапи серед яких LivaRava, Petcube, Ecoisme та інші. Запрошуємо вас стати учасником спільноти!

Кривий Ріг — місто високих технологій — проект, мета якого є сталий розвиток культури високотехнологічного підприємництва в місті та передбачає собою проведення семінарів, майстер-класів, тренінгів, воркшопів, хакатонів, конференцій та виставок для популяризації науки та технологій. Запрошуємо вас долучатися до проекту!

Kryvyy Rih IT Cluster — локальний кластер компаній, що працюють в галузі ІТ та покликаний об’єднати всі компанії та фрілансерів, що працюють в цій галузі в місті та основною місією якого є захист прав та інтересів компаній, що входять в кластер та сприяння розвитку галузі в місті. Запрошуємо вас долучатися до кластеру!

Серед партнерів може бути також і ваша компанія чи організація!

Наші попередні події

LivaRava Confparty

Контакти

З питань партнерства, доповідей та презентацій звертайтеся до Артема Карявка
+380503214075
+380679374541
a@livarava.com

З питань участі в події як учасника звертайтеся до Наталії Гусакової
+380675576933
ng@livarava.com